Husløg.


Jeg kan ikke få nok af husløg.


Synes det er en genial "opfindelse".Måske fordi de er så nemme at passe
.... eller rettere, ikke passe,
de passer jo sig selv,
bare de ikke står i vand.


Dyret her,
bliver rigtig fin,
når mavsen er helt dækket af husløg.
De røde husløg er ekstra fine,
- synes jeg

Husløg og sten klæder hinanden.
eller husløg med træstammer.eller i krukker.


Ha' en smuk søndag.

10 kommentarer:

Jette sagde ...

Hej Lone.Hvor ser det bare godt ud med alle dine kreationer med husløg.Du kan da finde de sjoveste steder at sætte de smukke løg.
Har ikke glemt dig med hensyn til besøg,men der kom lige lidt sygdom i vejen.Og i næste uge har min mand lige overtalt mig til 5 dage i Nice.Det bliver da også super.Vender tilbage til dig. Også rigtig god søndag til dig knus Jette

Havetrolden sagde ...

Herlige husløg og hvor bruger du dem skønt. Er særlig vild med dem der kommer ud af træstammen.
Kh Helle

Høneballehaven sagde ...

Hej Lone
Jeg har jo rigtig mange husløg, så måske skal jeg låne nogle af dine idéer, det er spændende, det du viser her. Det er ikke for ingenting du kalder dig krea-krampen :o)
Kh
Lisbeth

Nina sagde ...

Hej Lone
Med sådan et indlæg kan jeg da godt se, at det er en fejl, at jeg ikke har husløg i haven ... der er jo ingen undskyldninger kan jeg se, hvis de virkelig kan vokse alle de steder, som du viser.
VH Nina

Lars sagde ...

Hej Lone,

Det er nogen super ideer med husløg, du har lavet. Jeg tror jeg ryger med på husløg bølgen:-)

mvh
Lars

Trine sagde ...

Husløg ER bare fantastiske - jeg elsker dem også og man kan nærmest ikke tage livet af dem. Jeg tager dem sågar ind og bruger i julens dekorationer og bagefter, tja, så kommer de ud igen og vokser lystigt videre. Og hvor bruger du dem bare på mange smukke måder. De røde er smukke, men de lodne er også noget helt specielt.
Mange hilsner
Trine

Inger Marie sagde ...

TAKK!!...så flott om takløk...og så mange fine måter du bruker den på...inspirasjon:))

Marianne sagde ...

En smuk dag? Den har du været med til at forskønne.

Tak og tak og tak. Det var en vidunderlig billedserie. Den vil jeg vende tilbage til flere gange, som jeg gør med mange af dine indlæg.

Fru Friis sagde ...

Jeg ELSKER også husløg, men har ikke haft så godt samarbejde med solsortene... men jeg har bare ikke været kreativ nok kan jeg se!! Det er der så småt ved at blive lavet om på og jeg skal da lige love for at du bidrager med nye skønne forslag. Jeg er specielt vild med spaltestenen hvor der vælter husløg ud af, den minder mig lidt om Jørn Havetids skønne burgersten.

Iøvrigt ligger det fine grenhjerte jeg vandt hos dig, stadig med friske husløg. Jeg troede bestemt ikke de holdt mere end sidste sommer, men de trives fortsat i næsten ingen jord. Imponerende og jeg er glad :o)

Nette sagde ...

Kære Lone

Du lever i sandhed op til dit Krea-navn! Dejlige eksempler på hvordan man får husløg til at være interssante og spændende og rigtig gode billeder!